Geïnteresseerd? Ga met ons in gesprek!

Veilige trucks en magazijnmaterieel met TEC-Keur

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van hun personeel bij het werken met logistiek materieel. Werknemers moeten erop kunnen vertrouwen dat ze werken met veilige trucks en veilig magazijnmaterieel. Vanuit deze wettelijke verantwoordelijkheid zijn werkgevers verplicht hun werkmaterieel periodiek te laten keuren.

Service en keuringen voor intern transport

Hevotec heeft ervaren, deskundige keurmeesters. Met TEC-Keur garandeert Hevotec u als werkgever dat uw truck en ander logistiek materieel na goedkeuring veilig is voor inzet binnen uw bedrijf. U hebt dan voldaan aan uw wettelijke verplichting en voorkomt een boete van de arbeidsinspectie. 

Onderhoud en keuring

Vorkheftrucks en magazijntrucks moeten bij een normale inzet eens per jaar een veiligheidskeuring ondergaan. Een veiligheidskeuring is iets anders dan een onderhoudsbeurt. Een onderhoudsbeurt is erop gericht om uw machine inzetbaar te houden van de machine. Een periodieke veiligheidskeuring is gericht op het terugdringen van risico`s. Om tijd en kosten te besparen kunnen onderhoudsbeurt en veiligheidskeuring heel goed gecombineerd worden. 

Keuringen

Keuringen worden uitgevoerd door een deskundige, natuurlijke persoon, rechtspersoon of instelling. Schriftelijke bewijsstukken van de uitgevoerde keuringen zijn op de arbeidsplaats aanwezig en worden desgevraagd getoond aan de ambtenaar. 

Meer informatie? Neem dan contact op door middel van ons contactformulier en u krijgt op korte termijn een reactie van ons.

U kunt ook bellen met +31 (0)548 701 303

Verhoog je capaciteit & verlaag je kosten!