Geïnteresseerd? Ga met ons in gesprek!

Magazijnstellingen

Als totaalleverancier van Intern Transport levert Hevotec ook magazijnstellingen. U kunt het zo gek niet bedenken of maken: Hevotec zorgt voor de juiste stelling. Ook leveren wij veel jonggebruikte stellingen. Uiteraard keuren wij ze voor u. Het merk dat wij doorgaans voeren is Nedcon, een gerenommeerd merk uit Nederland.

Palletstellingen, draagarmstellingen en grootvakstellingen

Palletstelling
Het meest voorkomend is het type Palletstelling voor opslag van pallets. We kunnen ze leveren tot circa 14 meter hoog. Uiteraard leveren wij u de juiste machine om de pallets uit de stelling te halen.

Draagarmstelling
U hebt veel langgoed als plaatmateriaal, houten balken, stalen balken en dergelijke, dan is de draagarmstelling de ultieme oplossing. Hierin legt men, doorgaans met behulp van een zijlader, langgoed over de lengte in dat resulteert in veel opslag op enkele vierkante meters.


Grootvakstelling
U hebt alleen losse onderdelen die met de hand te tillen zijn en beperkte ruimte? De grootvakstelling is de oplossing. Wij richten uw complete magazijn zodanig in dat u de meeste goederen kwijt kunt op een zo’n klein mogelijk oppervlak.

Zit uw stelling er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Wij komen vrijblijvend langs om met u de oplossing te zoeken.

Verhoog je capaciteit & verlaag je kosten!