Geïnteresseerd? Ga met ons in gesprek!

Hevotec

Hevotec Intern Transport is een jong heftruck servicebedrijf. Wij verkopen en verhuren heftrucks en magazijntrucks van de merken Linde, Still en Abeko. Hoogwerkers leveren wij van het merk Genie. Tevens zijn wij officieel dealer van Meclean reinigingsmachines.

Over ons

Werken bij Hevotec?
Bekijk
onze vacatures!

Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe of gebruikte heftruck, stapelaar, reachtruck, palletwagen of zijlader. Ook zijn wij het juiste adres voor onderhoud en reparatie van uw complete intern transportvloot.

Daarnaast richten wij ook uw complete magazijn in. Wij maken een totaalaanbod voor u en stemmen de magazijninrichting exact af met de juiste heftruck, reachtruck of stapelaar.

Is kopen voor u geen optie? Dan staat er een complete verhuurvloot voor u klaar. Wij verhuren heftrucks, reachtrucks etc. voor de korte en de lange termijn.

Occasion:

Linde E20L

Capaciteit  2000 kg Accu 48V 750ah Bouwjaar accu 2017 Urenstand 8564 Vrije heffing Sideshift 4e ventiel aanwezig Werklampen Nr. 1697

  • Hefhoogte : 4625 mm
  • Doorrijhoogte : 2121 mm
  • Bouwjaar : 2007
  • Prijs : € 12.500,-
Bekijk occasion

Product uitgelicht:

Powerscrub 45M
Op zoek naar een professionele en betaalbare schrobmachine? 
Onze Powerscrub 45M is momenteel zeer scherp geprijsd!
Deze schrobmachine is geschikt voor intensief gebruik.    
De hoge borsteldruk en zuigkracht garanderen een optimaal                resultaat. 

Bekijk de schrobmachine...

Service & keuringen

Veilige trucks en magazijnmaterieel met TEC-Keur 
Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van hun personeel bij het werken met logistiek materieel. Werknemers moeten erop kunnen vertrouwen dat ze werken met veilige trucks en veilig magazijnmaterieel.

Lees meer...

Verhoog je capaciteit & verlaag je kosten!